Creating a windows 7 self updating hardware independent image

I have these lines in my post script so I can change the admin password when needed without creating a new image Start /wait net user administrator Password! start /wait net localgroup administrators dfault /add start /wait add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\Current Version\Win Logon" /v Auto Admin Logon /d 1 /f start /wait add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\Current Version\Win Logon" /v Auto Logon Count /t REG_DWORD /d 1 /f start /wait add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\Current Version\Win Logon" /v Default User Name /d Administrator /f start /wait add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\Current Version\Win Logon" /v Default Pass Word /d Password!

/f start /wait delete "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\Current Version\Win Logon" /v Default Domain Name /f When you say windows explorer what are exactly referring to opening Like the first run or welcome screen?

I am going to try using the copy profile feature, if that does not work I will try sysprep on the base windows 7 disk install to determine if there is software on my image that does not like sysprep.

But I did find the issue because of what he linked, the issue is this.On a scripted install I ran a post install task in windows environment to install the KBOX 1000 agent.Without this task I did not have this issue with windows explorer opening, assuming due to a registry issue?With that post install task applied I received that issue.I will take everything you have posted into consideration, it appears that you have some K2000 experience.

Leave a Reply